Стали відомі подробиці зустрічі полоненого контрактника РФ Агеєва з матір'ю

Стали відомі подробиці зустрічі полоненого контрактника РФ Агеєва з матір'ю

Мати передала речі і цукерки

Зустріч сталася в СІЗО в Старобільську, вона тривала близько однієї години

Зустріч затриманого на Донбасі російського військовослужбовця Віктора Агеєва з матір'ю тривала близько однієї години, жінка передала синові речі і цукерки. Про це в ефірі «112 Україна» повідомив Павло Канигін, журналіст «Нової газети».

«Зустріч Агеєва з матір'ю сталася в Старобільську, в СІЗО. Віктор виглядав непогано, здоровий, але по його зовнішньому вигляду було видно, що зустріч стала для нього хвилюючою, йому було дуже приємно. Сама зустріч тривала близько однієї години. Мати передала речі і цукерки, все це офіційним шляхом було оформлено співробітниками СІЗО», - повідомив журналіст.

Віктор розповів, що дуже сподівається на те, що російська влада підключиться до його справи і почне його «витягувати», він дуже сподівається, що буде запущена процедура обміну полоненими.

«Також ми дізналися, що до Віктора навіть не приїздив російський консул, за весь цей час, що він знаходиться в СІЗО до нього приїжджав тільки Червоний Хрест», - зазначив Павло Канигін.

В ході зустрічі Агєєв підтвердив, що «відправився служити за контрактом, перейшов кордон з Луганською областю і потрапив на територію України».

Нагадаємо, мати російського єфрейтора Віктора Агеєва, якого затримали на українському Донбасі, звернулася до президента України з проханням допомогти у звільненні сина.

Світлана Агеєва раніше заявляла, що є великою прихильницею кремлівських пропагандистів Соловйова і Кисельова, і взагалі не розуміє, звідки в українців «така ненависть» до росіян.

11 липня російське міноборони заявило, що затриманий на Донбасі Агеєв не служив за контрактом.

Раніше затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв в інтерв'ю підтвердив, що працював в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року у своїй частині, розташованій у місті Новочеркаськ Ростовської області РФ.

Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що «російських військовослужбовців на території України немає і не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: