У Путіна знов відхрестились від російських військових на території України

У Путіна знов відхрестились від російських військових на території України
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков

Пєсков порадив журналістам «орієнтуватися на заяви міністерства оборони РФ»

Російських військовослужбовців на території України немає і не було. Таку заяву журналістам зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС.

«У Росії не було і немає жодних військовослужбовців в Україні», - заявив Пєсков, коментуючи висловлювання генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга про необхідність виводу російських військ із території України.

При цьому, він порадив журналістам «орієнтуватися на заяви міністерства оборони РФ», яке заявило про те, що затриманий в Україні Віктор Агеєв ніколи не проходив військову службу за контрактом у збройних силах РФ, а після строкової служби звільнився 2016 року в установленому порядку.

Раніше затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв підтвердив, що працював в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року, в частині, розташованій в місті Новочеркаськ Ростовської області РФ.

Розвідник Віктор Агеєв 1995 року народження потрапив у полон 24 червня в районі села Жолобок Слов'яносербського району Луганської області в результаті зіткнення бійців 93-ї окремої механізованої бригади і так званої «розвідгрупи 4-ї механізованої бригади 2-го армійського корпусу» самопроголошеної «ЛНР». Російський журналіст Павло Канигін поговорив з матір'ю єфрейтора Агеєва,який потрапив в полон в Луганській області, Світланою Агеєвою.

Крім того, у червні прикордонники спільно із СБУ затримали російського військового у званні полковника.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: