Стало відомо, де у Києві відкриються магазини IKEA

Стало відомо, де у Києві відкриються магазини IKEA

«Ми хочемо поєднати церемонію відкриття нашого першого магазину IKEA з відкриттям ТРЦ Ocean Mall в кінці літа наступного року», - заявив представник компанії «IKEA Південно-Східна Європа» Владислав Лаліч

Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, планує відкривати магазини в Україні, в тому числі, великою площею (30 тис. кв. м) в майбутніх торгово-розважальних центрах компанії «Мандарин Плаза» у Києві.

Про це повідомив засновник компанії Вагіф Алієв.

«Ми 16 років вели переговори з H&M, і з IKEA вели... Після (магазину площею) 5 тис. кв. м (відкриття в ТРЦ Ocean Mall заплановано на кінець 2019 року) будемо відкривати 30-тисячне IKEA по всьому Києву в наших великих ТРЦ», - заявив Алієв, який створює мережу з 10 ТРЦ.

За його словами, після завершення будівництва ТРЦ Ocean Mall і ТРЦ Blockbuster Mall девелопер має намір приступити до реалізації ТРЦ «Лісова» (відкриття в 2020 році) і ТРЦ «Іподром» («Південний»), в яких також може відкритися IKEA.

Алієв повідомив, що три-чотири магазини шведського рітейлера в його ТРЦ матимуть по 5-7 тис. кв. м, ще в трьох - по 30 тис. кв. м. При цьому він уточнив, що IKEA не будуть відкривати в ТРЦ Lavina Mall і ТРЦ Blockbuster Mall.

У свою чергу, представник компанії «IKEA Південно-Східна Європа» Владислав Лаліч зазначив, що компанія «дійсно планує залишитися в Україні надовго, але буде розвиватися покроково».

«Ми хочемо поєднати церемонію відкриття нашого першого магазину IKEA з відкриттям ТРЦ Ocean Mall в кінці літа наступного року. На момент відкриття в магазині буде представлено 3600 SKU (найменувань товарів), але їх кількість подвоїться через півроку», - розповів Лаліч.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко у вересні провів зустріч з головним виконавчим директором IKEA Південно-Східна Європа Стефаном Вановербеке.

Як відомо, раніше президент зауважив, що Україна довго чекала новини про відкриття магазинів IКЕА в нашій країні. «Це – гарний сигнал для інших світових брендів, що з нашою державою потрібно мати справу», - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, у липні повідомлялося, що IКЕА офіційно заявила про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: