Ikea відкриє у Києві один із перших у світі магазинів нового формату

Ikea відкриє у Києві один із перших у світі магазинів нового формату

Компанія набирає персонал для роботи в магазині

Найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому шведська компанія Iкеа офіційно заявила про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

«Набір працівників в Україні є наступним кроком Iкеа в процесі реалізації її наміру вийти на український ринок. Компанія набирає персонал для роботи в магазині в Києві, який стане одним із перших у світі магазинів Iкеа нового формату», - йдеться в офіційній відповіді Iкеа на запит агентства «Інтерфакс-Україна».

У компанії не повідомили, де саме розміститься перший магазин, проте зазначили, що він матиме міський формат.

«Більше деталей про магазин міського формату (city store) в Києві, його розташування, асортимент товарів і переваги компанія повідомить найближчим часом», - резюмували в компанії Iкеа.

Раніше повідомлялося, що минулого тижня на українських профільних ресурсах із пошуку роботи з'явилися оголошення про набір персоналу в перший магазин Iкеа City Shop у Києві.

У звіті шведського рітейлера за 2017 рік зазначається, що компанія тестує новий формат city store з невеликою площею і ближче до центру міст.

Так, уже відомі плани Iкеа відкрити магазини площею до 5 тис. кв. м у варшавському торговельно-розважальному центрі Blue City (Польща) і в центрі Парижа (Франція). У них буде представлений менший асортимент товарів, при цьому акцент зміщений на послуги онлайн-комерції.

У грудні 2017 року Iкеа заявила про плани протягом двох років відкрити перший об'єкт у Києві.

За даними прес-служби, розвиток мережі в Україні здійснюватиме «Iкеа Південно-Східна Європа», що є частиною Iкеа Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом Iкеа в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

Шведська Iкеа - одна з найбільших у світі роздрібних мереж із торгівлі меблями та предметами домашнього вжитку.

Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: