Стало відомо, коли суд розгляне апеляцію на вирок Шуфричу-молодшому

Стало відомо, коли суд розгляне апеляцію на вирок Шуфричу-молодшому
Нестор Шуфрич-молодший

Прокуратура просить призначити сину нардепа п’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном на три роки

Апеляційний суд Києва переніс на 1 березня розгляд скарги прокуратури на вирок сину народного депутата Нестора Шуфрича, якого визнано винним у вчиненні ДТП у Києві, внаслідок якої постраждав пішохід. Про це повідомили у прес-службі суду.

«Засідання було перенесено на 15:50 1 березня», - сказала у прес-службі.

При цьому перше засідання відбулося 15 лютого.

26 серпня 2017 року увечері у Києві сталася ДТП за участю сина нардепа Нестора Шуфрича. 

28 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва оголосив вирок Шуфричу-молодшому. Зокрема, суд визнав його винним у вчиненні правопорушення, призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки зі звільненням від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік. 

18 січня 2018 року прокуратура Києва подала апеляційну скаргу на вирок сину народного депутата України Нестора Шуфрича. Прокуратура просить призначити сину нардепа п’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном на три роки.

Раніше у столичній прокуратурі повідомляли про те, що вважають покарання винуватцю ДТП занадто м’яким, тому в апеляційній інстанції проситимуть призначити для обвинуваченого покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном у 3 роки з позбавленням права керування транспортними засобами строком до 3 років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: