Ставки букмекерів на імпічмент Трампа різко змінились

Ставки букмекерів на імпічмент Трампа різко змінились
Президент США Дональд Трамп втрачає довіру американців 

Через слова Трампа на прес-конференції у Гельсінкі шанси на його імпічмент зросли з 8/1 до 2/1

Букмекери стверджують, що шанси імпічменту Трампа значно зросли, після того як він під час зустрічі з Путіним у Гельсінкі піддав сумніву дані власної розвідки щодо втручання РФ в американські вибори у 2016 році.

Про це повідомляє Yahoo News UK.

«Шанси на імпічмент президента США Дональда Трампа значно зросли, після того як він піддав сумніву дані власної розвідки щодо російського втручання в американські вибори у 2016 році», - йдеться у повідомленні.

За словами речника букмекерської фірми Paddy Power, через слова Трампа на прес-конференції у Гельсінкі шанси на його імпічмент зросли з 8/1 до 2/1. Також зріс шанс, що це може статися ще у 2018 році - з 12/1 до 8/1.

Як повідомив газеті The Hill конгресмен від Демократичної партії Ерік Свалвелл, розмови про імпічмент Трампа наразі не на часі, однак згодом ситуація може змінитися. 

18 липня Трамп заявив, що вважає зустріч з російським колегою Путіним «величезним успіхом», і звинуватив ЗМІ в очорненні результатів саміту в Гельсінкі.

Як відомо, напередодні Трамп заявив, що «обмовився» у Гельсінкі: згоден з тим, що РФ втручалась у вибори США. Він додав, що «дії РФ не вплинули на результати голосування», і його адміністрація буде діяти «агресивно», щоб захистити вибори у Конгрес у листопаді 2018 року.

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Нагадаємо, у зв'язку із критикою з боку конгресменів зустрічі президента США Дональда Трампа та й президента Росії Володимира Путіна, Трамп скликає закриту нараду із членами Конгресу.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і Володимира Путіна.

Сенатор-республіканець назвав цю прес-конференцію «одним із найганебніших виступів американського президента», а саміт у Гельсінкі «трагічною помилкою».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статтю: «Це була неймовірна капітуляція». Америка шокована Трампом

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: