Столична поліція взялася за НАБУ: перевіряє заяву свекрухи Корчак

Столична поліція взялася за НАБУ: перевіряє заяву свекрухи Корчак

Слідчі розпочали досудове розслідування

Поліцейські проводять усі необхідні заходи для перевірки інформації, викладеної у заяві потерпілої, щодо порушення недоторканності житла працівником Національного антикорупційного бюро. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

До Святошинського управління поліції Києва звернулася із заявою киянка та повідомила, що 10 листопада близько 18 години працівник НАБУ незаконно проник до її помешкання.

За її зверненням слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події та проводять перевірку викладених у заяві фактів.

Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України допитало голову Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Корчак у справі про придбання паркомісць і їхнього використання для незадекларованих автомобілів.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомили, що в рамках досудового розслідування детективами кримінального провадження від 5 жовтня 2017 року голову НАЗК Наталю Корчак 30 жовтня викликали для допиту як свідка у справі, на який вона не з’явилася.

Національне антикорупційне бюро України намагалося вручити повістку на допит родичці глави Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак через можливі недостовірні дані в е-декларації останньої.

Як повідомлялося, Корчак та її підлеглі продовжують отримувати понад 100 тис. грн щомісяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: