Стрілянина в Одесі: убитий адвокат представляв інтереси естонського інвестора, - ЗМІ

Стрілянина в Одесі: убитий адвокат представляв інтереси естонського інвестора, - ЗМІ

Замах скоєно на адвоката Олександра П., який займався справою, пов'язаною із захистом інтересів естонського інвестора в Затоці.

Убитий в Одесі правозахисник займався справою, пов'язаною із захистом інтересів естонського інвестора в Затоці. Про це з посиланням на власні джерела пише місцеве видання «Думская».

Повідомляється також, що за півгодини до вбивства у цьому ж районі відбулося затримання автомобіля з кримськими номерами, в якому перевозили зброю.

Жителі вулиці Красних Зорь стверджують, що пострілів не чули. На думку експертів стріляти могли із карабінів з глушниками.

Нагадаємо, ввечері 15 травня з’явилась інформація, що в Одесі розстріляли автомобіль Lexus з автоматичної зброї. У машині був правозахисник – його імені не називають. Місцеві ЗМІ повідомляли, що правозахисник, якого розстріляли в Одесі, міг вижити.

Нагадаємо також, що 10 березня в «Главкомі» відбулася прес-конференція на тему: «Одеса. Затока - знищення найбільшого курорту України», в якій брав участь директор адвокатського об'єднання «Привілей» Олександр Погорілий, який ймовірно був убитий в Одесі учора, 15 травня. Адвокат тоді заявив, що місцева влада Затоки «вивела» з державної комунальної власності 6 баз відпочинку і більше 4 га землі загальною вартістю більше $7 млн. Читайте про цю ситуацію тут.

Також дивіться запис прес-конференції:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: