Суд продовжив арешт підозрюваного у держзраді Вишинського до 27 січня

Суд продовжив арешт підозрюваного у держзраді Вишинського до 27 січня
Кирила Вишинського  підозрюють у держзраді 
Фото: unn.com.ua

Суд частково задовольнив клопотання прокуратури і продовжив термін тримання під вартою для керівника «РИА «Новости-Украина» на 30 днів

Херсонський міський суд продовжив термін тримання під вартою керівника «РИА «Новости-Украина» Кирила Вишинського до 27 січня 2018 року. Про це повідомив його адвокат Андрій Доманський.

«Суд частково задовольнив клопотання прокуратури. продовжив термін тримання під вартою (для Вишинського - ред.) на 30 днів - до 27 січня», - сказав адвокат.

Він додав, що сторона захисту оскаржить продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для Вишинського.

Херсонський міський суд раніше продовжив строк тримання під вартою керівника «РИА «Новости-Украина» Кирилу Вишинському до 28 грудня 2018 року.

Раніше суд залишив під вартою підозрюваного у державній зраді керівника бюро інформаційного агентства «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського до 28 грудня включно.

Як відомо, Вишинський  планує скаржитися до Вищої ради правосуддя на дії слідчого судді.

15 травня Вишинському було оголошено підозру у державній зраді, його затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, в СБУ заявили, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ, понад 200 тисяч доларів та предмет, ззовні схожий на пістолет «Браунінг 1906».

Служба безпеки України викликала на допит 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: