Вишинський готує скаргу до Вищої ради правосуддя

Вишинський готує скаргу до Вищої ради правосуддя
Головний редактор «РИА Новости Украина» Кирило Вишинський

У суді Вишинський стверджував, що суддя «фактично відмовляла йому в захисті»

Підозрюваний у державній зраді глава «РИА Новости Украина» Кирило Вишинський  планує скаржитися до Вищої ради правосуддя на дії слідчого судді.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Херсонський міський суд 31 жовтня ухвалив рішення відмовити в задоволенні клопотання сторони захисту про відвід слідчого судді Галини Радченко.

Однак, суд погодився з тим, що під час засідання у вересні були допущені порушення, які надають право звернутися зі скаргою до компетентних органів.

У суді Вишинський стверджував, що Радченко «фактично відмовляла йому в захисті», смс-повідомлення про засідання його адвокату прийшло із запізненням, а також заявив про брехню.

«Суд зазначив, що були значні порушення, які дають можливість нашому підзахисному звернутися в компетентні органи з приводу дій судді, зокрема, зі скаргою до Вищої ради правосуддя. Я думаю, що Кирило Вишинський цим скористається. На суді він зазначив, що буде реалізовувати свої права», - заявив адвокат Андрій Доманський.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що Вишинський не отримує необхідну йому медичну допомогу. Зокрема, вона назвала попередній діагноз — передінфарктний стан. 4 жовтня українські лікарі не підтвердили у Вишинського діагноз, пов'язаний з проблемами з серцем.

Нагадаємо, Херсонський міський суд задовольнив клопотання прокуратури про продовження строку арешту Вишинському. Термін його тримання під вартою продовжено до 4 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: