Суд у Харкові відмовився викликати психіатрів, які оглядали Зайцеву

Суд у Харкові відмовився викликати психіатрів, які оглядали Зайцеву
Олена Зайцева у суді
Фото: Уніан

Суд відмовив у виклику до суду свідків: медсестри, яка брала аналізи у Зайцевої після аварії, і психіатрів, які її оглядали

Райсуд Харкова, який розглядає справу про ДТП на вулиці Сумській, розглянув результати додаткових експертиз і прийняв клопотання захисту одного з обвинувачених - водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова про відвід експертів.

Про це «Укрінформу» розповіли в суді.

«У суді присутні обидва фігуранти справи - водій авто Lexus Олена Зайцева і водій авто Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, а також їхні адвокати, представники потерпілих і обвинувачення. Суддя зачитав результати додаткових автотехнічних експертиз (зроблених за запитом захисту Дронова - ред.), які показали, що автомобіль Дронова заїхав передньою частиною за стоп-лінію на перехресті. Захисник Дронова Сергій Перепелиця заявив клопотання про відвід всіх чотирьох експертів. За його словами, вони некомпетентні, оскільки їх висновки грунтуються на припущеннях», - зазначили в суді.

Учасники процесу погодилися з визначенням судді про виклик експертів до суду для розгляду клопотання про відвід.

«Суд погодився з клопотанням представника потерпілих Лариси Матвєєвої про долучення до матеріалів справи документів про повернення грошових коштів, переданих сім'ям потерпілих матір'ю Зайцевої, і документів МЗ у відповідь на адвокатський запит про наркологічну експертизу Зайцевої. Суд відмовив у виклику до суду свідків: медсестри, яка брала аналізи у Зайцевої після аварії, і психіатрів, які її оглядали», - пояснили в суді.

Суд переривав роботу через технічні проблеми з відеозаписом засідання. На цей час Зайцеву вивели із залу, оскільки вона поскаржилася, що їй погано.

Наступне засідання суду відбудеться 20 листопада о 14:00.

Нагадаємо, 7 листопада суд продовжив арешт Зайцевій та Дронову.

Як відомо, ДТП сталася в Харкові 18 жовтня минулого року. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехрестівул. Сумської та провулку Мечнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей.

Раніше повідомлялося, що адвокат просить госпіталізувати Зайцеву в лікарню. 16 жовтня Київський райсуд Харкова переніс засідання через стан здоров’я Зайцевої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: