Суд продовжив арешт Зайцевій та Дронову

Суд продовжив арешт Зайцевій та Дронову

Захист підозрюваних клопотав про зміну запобіжного заходу

Київський районний суд Харкова продовжив підозрюваним у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову тримання під вартою на 60 діб.

Про це повідомляє Громадське.

Згідно з рішенням суду, підозрювані лишатимуться під вартою до 5 січня 2019 року.

Захист підозрюваних клопотав про зміну запобіжного заходу. За словами адвокатів, Дронов не має наміру тікати, а у Зайцевої суттєво погіршилося здоров’я.

Зазначається, що також під час суду адвокат постраждалих Лариса Матвєєва заявила, що експертиза підтвердила, що Дронов також їхав з порушенням ПДР.

«Провели додаткову експертизу. Вона записана з дотриманням формальностей. Є висновки. Експертиза підтвердила, що Дронов перебував у межах перехрестя», - повідомила вона.

Наступне судове засідання відбудеться 13 листопада. На ньому озвучать результат нової експертизи, яку ініціював захист Дронова.

Нагадаємо, ДТП сталася в Харкові 18 жовтня минулого року. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мечнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей.

Раніше повідомлялося, що адвокат просить госпіталізувати Зайцеву в лікарню. 16 жовтня Київський райсуд Харкова переніс засідання через стан здоров’я Зайцевої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: