Адвокат просить госпіталізувати Зайцеву в лікарню

Адвокат просить госпіталізувати Зайцеву в лікарню
Олена Зайцева у залі суду
Фото: УНІАН

За словами адвоката, у Зайцевої «відбуваються щоденні напади у вигляді підвищення артеріального тиску й судомних явищ у всьому тілі»

У Харкові до суду у справі про масштабну ДТП, унаслідок якої загинули 6 осіб, викликали швидку допомогу для обвинувачуваної Олени Зайцевої.

Зазначається, що у вівторок, 16 жовтня, Зайцеву доправили до суду, але не привели до зали, де відбувається засідання. Як заявила адвокат Зайцевої Юлія Козир, це пов'язано з самопочуттям її підзахисної.

«Починаючи з минулого засідання, в неї відбуваються щоденні напади у вигляді підвищення артеріального тиску й судомних явищ у всьому тілі. Я вважаю, що без госпіталізації до належного медичного закладу на 2-3 дні й надання їй належного медичного лікування ми не зможемо продовжити слухання справи», - заявила Козир.

Потерпілі назвали клопотання адвоката «цирком» і «клоунадою». На їхню думку, якби обвинувачувана справді мала таке слабке здоров'я, вона не могла б отримати водійські права.

Суддя Віктор Попрас оголосив у засіданні перерву. До суду викликали швидку допомогу для Зайцевої.

Нагадаємо, ДТП сталася в Харкові 18 жовтня минулого року. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мечнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: