Суд відмовив ДБР у вилученні документів фінгоспдіяльності Верховного суду

Суд відмовив ДБР у вилученні документів фінгоспдіяльності Верховного суду

Державне бюро розслідувань просило про доступ до документів фінансово-господарської діяльності, що перебувають у володінні Верховного суду по вул. Орлика, 8

Печерський районний суд Києва відмовив Держовному бюро розслідувань у вилученні у Верховному суді документів фінансово-господарської діяльності. Про це сказано в матеріалах суду.

До суду надійшло клопотання слідчого першого слідчого відділу першого управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Державного бюро розслідувань про тимчасовий доступ до документів у рамках розслідування кримінального провадження.

ДБР просило про доступ до документів фінансово-господарської діяльності, що перебувають у володінні Верховного суду по вул. Орлика, 8.

При цьому Печерський суд 5 вересня відмовився задовольнити клопотання ДБР і таким чином не дав можливості вилучити ці документи.

Раніше ДБР отримало доступ до особових справ членів ВККС у справі про можливе втручання ексзаступника голови Адміністрації президента Олексія Філатова у формування Верховного суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: