Суд відмовився змінювати запобіжний захід бійцю «ОУН» Литвиненку

Суд відмовився змінювати запобіжний захід бійцю «ОУН» Литвиненку

Литвиненка не відпустили на поруки народних депутатів

Апеляційний суд Маріуполя відмовився відпускати на поруки нардепів заарештованого за підозрою в розбійному нападі бійця батальйону «ОУН» Леоніда Литвиненка.

Про це говориться в повідомленні руху «Визволення» в Facebook.

«Судді Маріупольського апеляційного суду...відхилили прохання відпустити на поруки народних депутатів Єгора Соболєва, Семена Семенченка, Тараса Пастуха та Володимира Парасюка або хоча б під домашній арешт нашого активіста, добровольця батальйону «ОУН» Леоніда Литвиненка (позивний  «Бек»)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві та на Житомирщині поліція затримала екс-добровольців, підозрюваних у розбійному нападі.

Як уточнила прес-служба Національної поліції, затримання відбулося на виконання ухвали суду. За даними правоохоронців, 27 липня затримані разом з іншими особами прибули на територію підприємства, побили охоронця з використанням кастетів та телескопічних палиць та, ймовірно, відібрали у нього майно.

26 листопада волонтер Назар Приходько заявив про викрадення в Києві екс-керівника батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського. За його словами, це сталося близько 13 години на Оболонському проспекті.

Того ж дня стало відомо, що затриманих у Києві та Житомирській області бійців добровольчих батальйонів «Донбас» і «ОУН» Анатолія Виногродського і Леоніда Литвиненка везуть до слідчого донецької поліції в Маріуполь.

27 листопада Жовтневий районний суд Маріуполя відправив Виногродського й Литвиненка під арешт на 60 діб.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: