Тереза Мей спробує примиритися з прихильниками радикального розриву із ЄС

Тереза Мей спробує примиритися з прихильниками радикального розриву із ЄС
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей планує

Британська прем’єрка бореться із опозицією серед консерваторів і з лейбористами

Очільниця уряду Великої Британії Тереза Мей в рамках свого заключного виступу на конференції Консервативної партії країни планує заявити про те, що вихід із ЄС відкриває перед країною майбутнє повне можливостей. При цьому Мей відзначить, що Лондон має все необхідне, щоб бути успішним в цьому процесі.  Про це повідомляє Reuters.

Тим самим британський прем’єр-міністр спробує примиритися із прихильниками радикального розриву із ЄС (hard Brexit), які вважають, що своїми пропозиціями Тереза Мей зраджує ідеали референдуму червня 2016 року. При цьому очільниця уряду має намір заявити про те, що альтернативні плани по виходу із ЄС, які просуває Борис Джонсон, приведуть до краху країни.

Паралельно із цим Тереза Мей планує розкритикувати плани Лейбористської партії щодо можливої націоналізації залізниць, пошти і ЖКГ, а також збільшити витрати на інфраструктуру і житлове будівництво. Нинішній британський прем’єр-міністр має намір заявити про те, що саме Консервативна, а не Лейбористська партія спроможна краще захистити інтереси працюючого населення. Тим самим Тереза Мей спробує відбити критику із боку лейбористів, які позиціонують себе партією більшості, а не меншості, яку на їх думку представляють консерватори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: