Терезу Мей переобрали депутатом британського парламенту

Терезу Мей переобрали депутатом британського парламенту
Терезу Мей переобрали в парламент Великобританії

Мей здобула перемогу у виборчому окрузі Мейденхед

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей за результатами дострокових виборів переобрали до парламенту, здобувши перемогу у виборчому окрузі Мейденхед.

Про це повідомляє телеканал ВВС.

За словами Мей, для неї величезна честь і привілей бути переобраною в цьому окрузі. Вона також подякувала поліції, яка в день виборів провела додаткову роботу для забезпечення безпеки.

Також в парламент до теперішнього часу переобраний лідер Лейбористської партії Джеремі Корбін, глава МЗС країни Борис Джонсон, міністр фінансів Філіп Хаммонд, міністр освіти Джастін Грінінг, а також глава міноборони країни Майкл Феллон.

Згідно з останніми даними, до теперішнього часу члени Лейбористської партії отримали 164 мандата, а члени Консервативної партії - 149.

Нагадаємо, у Британії на дострокових парламентських виборах за попередніми даними екзит-полів Консервативна партія прем’єра Терези Мей буде найбільш представленою у парламенті партією з 314 місцями.

Британський фунт стерлінгів впав по відношенню до долара на новинах про екзит-поли з минулих в четвер загальних виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: