Терористи обстріляли сили АТО на Маріупольському та Донецькому напрямках

Терористи обстріляли сили АТО на Маріупольському та Донецькому напрямках

АТО на Донбасі

На Луганському напрямку сьогодні обстрілів не було

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Маріупольському та Донецькому напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook. Загалом, протягом дня в районі проведення АТО зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

«На Маріупольському напрямку обстріли українських підрозділів було здійснено 5 разів. В Мар’їнці противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, в районах Славного та Широкіного бойовики вели вогонь з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем, а по Водяному - зі ствольної артилерії калібру 122 мм», - йдеться у повідмоленні.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики 2 рази стріляли по захисниках Авдіївки, при цьому вони відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. Разом з тим, на Луганському напрямку за вказаний період порушень режиму тиші не зафіксовано. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, один поранений.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: