На Луганщині двоє військових загинули не в бою, - речник Міноборони

На Луганщині двоє військових загинули не в бою, - речник Міноборони
Міністерство оборони

У Мінобороні стверджують, що військові загинули внаслідок побутового конфлікту

Речник міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко спростував інформацію Луганської обладміністрації про загибель 14 жовтня під час бойових дій двох українських військових.

«За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, троє отримали поранення. Слід наголосити, що оприлюднена інформація Луганською військово-цивільною адміністрацію про нібито загибель двох військовослужбовців внаслідок бойових дій не вдіповідає дійсності», - сказав Лисенко.

За його словами, двоє військових отримали поранення на Маріупольському напрямку - біля Широкиного, один на Донецькому у населеному пункті Зайцеве.

«Ще один військовий отримав контузію поблизу Водяного. Всі поранені бійці вже перебувають у лікарнях, їм надана необхідна  медична допомога», - сказав речник.

Відповідаючи на запитання журналістів про розбіжності з данними про загиблих, Лисенко пояснив, що загибель двох бійців на Луганщині сталася внаслідок побутового конфлікту.

«Справа в тім, що Луганська військово-цивільна адміністрацією наголосила на тому, що в ході бойових дій загинуло двоє військовослужбовців. Такого не було. У нас є інформація про загибель двох військовослужбовців, але не під час бойових дій, а внаслідок побутового конфлікту», - пояснив речник. Він зауважив, що зараз цим питанням займаються компетентні органи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: