Терористи сьогодні 18 разів обстріляли позиції українських військових

Терористи сьогодні 18 разів обстріляли позиції українських військових
Проросійські бойовики в зоні АТО

Переважна більшість обстрілів була здійснена на Маріупольському напрямку

Протягом дня у районі проведення антитерористичної операції з боку бойовиків зафіксовано 18 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних сил України.

«На Маріупольському напрямку сталися 13 обстрілів. Захисників Талаківки ворог обстрілював з мінометів120 і 82 калібрів, озброєння БМП. Ствольну артилерію калібру 122мм, міномети обох калібрів були задіяні в Широкиному і Водяному, а в Новотроїцькому окупанти застосували вогнепальну зброю», - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 понеділка, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Facebook.

На Луганському напрямку сталися дві збройні провокації проти сил АТО. У напрямку підрозділів ЗСУ в Новоолександрівці ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зафіксовано три обстріли українських позицій. Зокрема, в районі Авдіївки та Луганського противник обстрілював українські позиції зі стрілецької зброї і гранатометів, а в Верхньоторецькому - з мінометів.

Нагадаємо, СБУ закликала українців бути пильними через загострення ситуації на Донбасі.

Як відомо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов: саморобний вибуховий пристрій спрацював, коли той повертався домому. Моторола дістав травми, несумісні з життям. 

У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика Мотороли.

В СБУ також заявили, що смерть бойовика вигідна російському керівництву через те, що він багато знав стосовно діяльності РФ на сході України.

За смерть терориста Мотороли ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика Мотороли.

Волонтер Роман Донік повідомив, що Моторолу знищили абхазькі терористи після відмашки Кремля через довгий язик його дружини.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Звідки взявся Моторола. 10 фактів з біографії терориста»

Читайте також інтерв’ю «Главкома» із генералом Скіпальським: «Ватажка «ДНР» Захарченка можуть прибрати через заяви про теракти в Києві і Житомирі»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: