Тимошенко вирішила не забирати у Савченко мандат

Тимошенко вирішила не забирати у Савченко мандат
Юлія Тимошенко та Надія Савченко в Раді

«Батьківщина» не ініціюватиме позбавлення Надії Савченко депутатського мандата

Фракція «Батьківщина» у Верховній Раді не ініціюватиме питання щодо позбавлення народного депутата Надії Савченко депутатського мандата. Про це заявила лідер фракції Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції.

«Зараз у неї свій шлях, і вона має право своїм шляхом іти. Партія «Батьківщина» не ініціюватиме позбавлення Надії Савченко депутатського мандата, тому що люди віддали за неї голоси, і вона має право працювати у Верховній Раді», - сказала вона.

Тимошенко наголосила, що якби була можливість повернутися в минуле, то партія «Батьківщина» все одно включила б Савченко до свого виборчого списку, тому що «тоді треба було патріота України рятувати з в'язниці країни-окупанта».

Нагадаємо, «Батьківщина» прийняла рішення про виключення Надії Савченко зі складу своєї фракції.  

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Радник СБУ Юрій Тандіт заявив, що Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький підтвердив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

У середу, 14 грудня, президент Петро Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР».

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: