Адвокат Новіков не вірить, що Савченко завербована ФСБ

Адвокат Новіков не вірить, що Савченко завербована ФСБ
Надія Савченко

Новіков каже, що у Савченко пов'язане з інтуїцією, а не реальними фактами, сприйняття світу

Колишній адвокат народного депутата Надії Савченко Ілля Новіков не вірить, що її переговори з бойовиками в присутності співробітника ФСБ Росії означають, що вона завербована. Таку думку він висловив в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1».

«Я не вірю, що вона завербована в тому сенсі, як про це говорять, маючи на увазі, що хтось працює на когось. У той же час, у неї пов'язане з інтуїцією, а не реальними фактами, сприйняття світу. Я вважаю, що вона щиро вірить, що, роблячи так, вона робить усе добре», - сказав він.

Адвокат вважає, що Україна повинна скористатися можливістю, якщо Савченко зможе домовитися про звільнення полонених, навіть якщо це входить у плани російської влади.

«Жоден дуже складний план не переживає зіткнення з життям. Якщо дійсно є якась підступна багатоходова схема, при якій в першому ходу Україні повертають заручників, а при десятому беруть Київ, це не означає, що цей план треба рубати на корені. Якщо перший хід допустити і людей забрати і припинити його десь далі, краще пошукати шлях до цього», - вважає Новіков.

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Радник СБУ Юрій Тандіт заявив, що Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький підтвердив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

У середу, 14 грудня, президент Петро Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР».

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: