Тимошенко вигнала Героя України із фракції «Батьківщина»

Тимошенко вигнала Героя України із фракції «Батьківщина»

Принципи і політичні переконання Надії Савченко та «Батьківщини» не співпадають, зазначили у партії

Партія «Батьківщина» прийняла рішення про виключення народного депутата України Надії Савченко зі складу своєї фракції. Про це йдеться в заяві партії, опублікованій на офіційному сайті.

«Партія «Батьківщина» на парламентських виборах 2014 року внесла Надію Савченко до свого виборчого списку заради звільнення української жінки, офіцера з російського полону. Час, що минув, довів, що саме високий статус народного депутата та члена ПАРЄ дав можливість підняти питання Надії на найвищий світовий політичний рівень, і це разом з боротьбою українського народу призвело до здобуття її свободи. Якби було можливо повернути час назад, сьогодні ми б зробили для звільнення Надії те ж саме», - йдеться в заяві.

Зазначається, що принципи і політичні переконання Надії Савченко та «Батьківщини» не співпадають. 

«Зокрема, «Батьківщина» виступає категорично проти будь-яких переговорів з терористами, проти амністії вбивць українців, проти легалізації бандугруповань на Донбасі. Надія вважає, «що державницька позиція України не є чітко визначеною та доведеною щодо застосування саме такої термінології». Фракція «Батьківщина» обговорила з Надією Савченко всі ці обставини та прийняла рішення про її виключення зі складу фракції», - підкреслили в «Батьківщині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: