Тимошенко зустрілася з президентом Міжнародного республіканського інституту

Тимошенко зустрілася з президентом Міжнародного республіканського інституту
Регіональний директор інституту з питань Євразії Стівен Нікс, президент Міжнародного республіканського інституту (IRI) Ден Твайнінг та Юлія Тимошенко говорили про необхідність проведення вільних і  чесних президентських виборів наступного року

Голова партії «Батьківщина» детально поінформувала своїх співрозмовників про політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із президентом Міжнародного республіканського інституту (IRI) Деном Твайнінгом та регіональним директором інституту з питань Євразії Стівеном Ніксом у межах робочого візиту до США. Про це йдеться на сайті «Батьківщини».

Голова партії «Батьківщина» детально поінформувала своїх співрозмовників про політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні.

Тимошенко подякувала Міжнародному  республіканському  інституту за багаторічну підтримку реформ в Україні, зокрема щодо зміцнення демократії та реформи державного управління.

Сторони наголосили на необхідності проведення президентських виборів наступного року відповідно до демократичних стандартів.

Йшлося також про ескалацію війни Росії проти України, а зокрема останні події в районі Керченської протоки.

Юлія Тимошенко закликала продовжувати та посилювати санкційну політику проти РФ.

Нагадаємо, з 4 до 7 грудня Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки.

Як повідомлялося, Тимошенко наголосила, що для досягнення миру в Україні необхідні переговори «Будапешт плюс». 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: