Трамп опублікував мем про стіну з Мексикою у стилі «Ігри престолів»

Трамп опублікував мем про стіну з Мексикою у стилі «Ігри престолів»

Трамп нагадав про необхідність зведення стіни на кордоні з Мексикою

Американський лідер Дональд Трамп опублікував на своїй сторінці в Instagram мем про стіну на південному кордоні США, виконаний у стилі «Ігри престолів».

На фото зображений глава Білого дому, під знімком якого написано «стіна близько», що є відсиланням до слогану серіалу Гра престолів - «зима близько».

«Зима близько» - фраза з серіалу, яка позначає, що гряде щось неминуче.

Так американський президент анонсував будівництво стіни на кордоні США і Мексики.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)

Перед цим, як передає CBS, американський президент заявив, що безпеку на південному кордоні країни неможливо забезпечити без зведення стіни.

«Без стіни у вас не буде безпеки на кордоні. Це так не працює», - сказав він.

Він також додав, що безпілотники допомагають прикордонникам в їх роботі, але вони не в змозі повністю вирішити проблеми з нелегальними мігрантами та тими загрозами, які вони несуть.

Відзначимо, 22 грудня низка американських міністерств і відомств, включаючи Держдепартамент, Мін'юст, Міністерство внутрішньої безпеки, Міністерства транспорту і сільського господарства, скоротили роботу. Причиною стала відсутність бюджету, про який до 22 грудня демократи і республіканці в конгресі так і не змогли домовитися.

В адміністрації Трампа вже заявили, що виступають проти цих законопроектів і будуть радити президенту накласти на нього вето. На цей випадок демократами підготовлений окремий тимчасовий бюджет для Міністерства внутрішньої безпеки, яке займається будівництвом стіни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: