Трамп побачив прогрес в Україні: «щодня ситуація стає краще»

Трамп побачив прогрес в Україні: «щодня ситуація стає краще»
Зустріч Петра Порошенка і Дональда Трампа

Американські компанії потужно йдуть зараз до України, заявив Трамп

Президент США Дональд Трамп відзначив прогрес, якого досягла Україна за останній час. Про це він сказав під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком.

«Ви досягли справді значного прогресу. Не можна сказати, що в Україні зараз найлегше живеться, але щодня ситуація стає краще, і я чую гарні відгуки. Тобто Україна справляється дуже добре», -зазначив Трамп під час вітального слова.

Президенти відзначили значний прогрес в економічній співпраці між країнами. «Ми значно покращили нашу економічну співпрацю. Хочу навести лише одну цифру – товарообіг між Сполученими Штатами та Україною за сім місяців зріс в два з половиною рази завдяки втіленню наших домовленостей», - сказав Порошенко.

«Компанії достатньо потужно йдуть зараз до України. Вони бачать там надзвичайний потенціал», - відповів Трамп, закликавши Порошенка захищати американських інвесторів.

«Було чудово зустрітись з президентом України Петром Порошенком в Нью-Йорку сьогодні», - написав Дональд Трамп у Twitter.

Як повідомлялося, Порошенко сподівається на підтримку США, в тому числі і в питанні введення миротворців ООН на Донбас.

Президент України Петро Порошенко 18 вересня розпочав офіційний візит до США для участі у 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

Як відомо, 20 вересня Порошенко виступив на Генасамблеї ООН.

Президент заявив, що мандат миротворців ООН повинен покривати усю окуповану територію Донбасу, включаючи українсько-російський державний кордон.

Також Порошенко звернувся до країн-членів ООН з ініціативою створити українську групу друзів Криму та визнати Голодомор геноцидом українського народу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: