TrumpiLeaks: американський режисер запустив сайт для збору компромату на Трампа

TrumpiLeaks: американський режисер запустив сайт для збору компромату на Трампа
Майкл Мур
Фото: REUTERS/Stephanie Keith

Майкл Мур попросив американців зливати компромат на Трампа

Американський режисер-документаліст Майкл Мур відкрив на своєму сайті розділ TrumpiLeaks для збору викривальної інформації про президента США Дональда Трампа.

Режисер попросив американців зливати компромат на чинного главу Білого дому, який «вважає, що він вище закону».

«Прошу патріотів з числа членів уряду, співробітників правоохоронних органів або рядових американців, які мають інформацію про злочини, скоєних Трампом і його сподвижниками, а також про їхню брехню, повідомляти про це. Врятуємо Сполучені Штати від тиранії», - йдеться у зверненні режисера.

Всім своїм інформаторам, які захочуть поділитися компроматом на американського президента, документаліст гарантує повну безпеку і анонімність.Зазначається, що сайт оснащений найпотужнішою технологією шифрування даних.

У своєму фільмі «Фаренгейт 9/11» Майкл Мур досліджував причетність екс-президента США Джорджа Буша до терактів 11 вересня. В середині травня цього року режисер пообіцяв зняти про Трампа фільм «Фаренгейт 11/9» - це відсилання до 9 листопада 2016 року, коли Дональд Трамп був обраний президентом США.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон нещодавно заявив, що втручання Росії у вибори президента США є добре задокументованим.

Міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в 2016 році.

У січні американські спецслужби розсекретили і оприлюднили спільний звіт про втручання РФ у виборчу кампанію в США. Американські розвідники дійшли згоди щодо того, що російське вище керівництво, включаючи президента Путіна, особисто причетний до кампанії з незаконного впливу на хід президентських виборів в США з метою завдати шкоди шансам Гілларі Клінтон на обрання президентом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: