Турецький політик повідомив шокуючі деталі розслідування вбивства саудівського журналіста

Турецький політик повідомив шокуючі деталі розслідування вбивства саудівського журналіста

«Співробітники турецької служби безпеки витягли деякі частини тіла Хашоггі з колодязя у саду консульства під час пошукової операції», - заявив політик

Голова турецької опозиційної «Партії Батьківщини» Догу Перінчек заявив, що фрагменти тіла убитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі знайшли в колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Про це 23 жовтня повідомило турецьке видання Haberler.

«Співробітники турецької служби безпеки витягли деякі частини тіла Хашоггі з колодязя у саду консульства під час пошукової операції», - заявив турецький політик.

Перінчек припустив, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розповість про це детальніше під час свого виступу перед однопартійцями у вівторок, коли звітуватиме про хід розслідування.

Як відомо, Хашоггі, який працював оглядачем американського видання «Вашингтон пост», зник 2 жовтня після того, як увійшов у генконсульство Саудівської Аравії в Стамбулі. 

Турецькі ЗМІ повідомили, що зниклого саудівського журналіста перед вбивством у консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі жорстоко катували, зокрема йому ще живим відрізали пальці.

Згодом влада Саудівської Аравії підтвердила смерть журналіста в результаті конфлікту в консульстві королівства в Стамбулі. Генеральний прокурор королівства заявив, що в даний момент ведеться розслідування, під слідством перебувають 18 підданих країни. Їхні особи не розкриваються.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган 23 жовтня озвучить подробиці розслідування вбивства в генконсульстві Саудівської Аравії в Стамбулі саудівського журналіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: