У БПП різко прокоментували зміну власника телеканалу NewsOne

У БПП різко прокоментували зміну власника телеканалу NewsOne

«Справжнім ідеологічним бенефіціаром телеканалу є Росія», - заявили у БПП

В партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» вважають зміну власника телеканалу NewsOne на народного депутата Тараса Козака «остаточним та беззаперечним доказом того, що справжнім ідеологічним бенефіціаром телеканалу є Росія».

Про це йдеться у заяві на сайті партії.

«Офіційна зміна власника телеканалу NewsOne на народного депутата Т.Козака - особу з близького оточення Віктора Медведчука - є остаточним та беззаперечним доказом того, що справжнім ідеологічним бенефіціаром телеканалу є Росія, а справжнім власником - В.Медведчук», - йдеться у заяві.

Також у БПП зазначили, що Рада національної безпеки та оборони України «має вжити необхідних заходів відповідно до ухваленої постанови Верховної Ради».

«Заяви ВО «Батьківщина», лідер якої є постійним учасником ефірів на проросійських телеканалах, свідчать про тривалий та послідовний зв’язок Юлії Тимошенко із телеканалом NewsOne та доводять залежність цієї політичної сили від панів Портнова, Медведчука та Путіна», - резюмували БПП.

Напередодні у «Батьківщині» заявили, що телеканалом NewsOne заволодів Порошенко.

Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо, що батько скандального нардепа Євгена Мураєва Володимир, який є власником українського телеканалу NewsOne, передав корпоративні права на канал депутату від Опоблоку Тарасу Козаку. 

4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до Ради національної безпеки і оборони щодо введення санкцій щодо телеканалів «112 Україна» та NewsOne. За документ проголосували 229 нардепів. 

Раніше повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України призначила позапланову перевірку телеканалу NewsOne через зафіксовані  в ефірі  ознаки порушення частини першої статті 28 Закону України «Про інформацію» та абзацу четвертого частини другої статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» – поширення мови ворожнечі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: