У Британії поліція на вертольотах ловила тигра, який виявився статуєю: фото

У Британії поліція на вертольотах ловила тигра, який виявився статуєю: фото
Британські поліцейські з вертольотом шукали дику кішку, а знайшли скульптуру
Фото: Juliet Simpson

Як виявилося, скульптура тигра знаходиться в лісі вже понад 20 років

У британському графстві Кент озброєні поліцейські і вертоліт ловили тигра, який виявився статуєю.

Про це повідомляє повідомляє ВВС.

Поліцейських відправили в село Андеррівер «після того, як було отримано повідомлення, що в цьому районі помітили велику хижу кішку».

Авторка фігури 85-річна Джульєта Сімпсон одразу ж зрозуміла, що поліцейські приїхали не по справжнього тигра. Саме вона зустріла правоохоронців та відвела їх до свого творіння.

За її словами, копи після побаченого хіба що дуже довго і сильно сміялися. Тоді вони взялися робити фото з фігурою, яких наробили дуже багато.

Від сусіда вона дізналася, що хтось подзвонив в поліцію і повідомив, що в сусідньому лісі бачили хижака. Тоді Сімпсон відразу подалася до своєї скульптури, що знаходиться неподалік від її будинку.

«З сусіднього поля прийшла ціла юрба озброєних поліцейських. До того моменту вони вже зрозуміли, що тривога виявилася помилковою, тож я запитала в них: «Хочете, я познайомлю вас з моїм справжнім живим тигром?» - розповіла Сімпсон.

Скульптура, зроблена з дроту й епоксидної смоли, знаходиться в цьому місці вже близько 20 років, і перебуває в далеко не найкращому стані, уточнила скульптор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: