У Чорновол при обшуку вилучили зброю

У Чорновол при обшуку вилучили зброю
Тетяні Чорновол 10 квітня вручили підозру у вбивстві

«Друга зброя – це мій військовий автомат «5-45». Це дуже важлива для мене річ, сакральна. Він добутий у бою», - розповіла Чорновол

Колишня народна депутатка і журналістка Тетяна Чорновол розповіла, що саме під час обшуку ДБР в неї вилучили силовики. За словами Чорновол, у неї вилучили одяг, який вона носила під час Революції гідності, а саме 18 лютого 2014 року, мобільний телефон і зброю. Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

«Вилучили мій «майданівський» одяг, мою нагородну зброю – хоча не мали права цього робити, та мій мобільний телефон. Одяг і зброю я сама віддала, телефон віддавати не хотіла. Запитую: «Ви говорите, що я вчинила злочин 18 лютого 2014 року, а ця модель «Самсунгу» з’явилася тільки два роки тому. Для чого вам мій телефон?». Мені вдалося врятувати сімку», - розповіла колишня депутатка.

«Що стосується одягу, ситуація наступна. У матеріалах справи є дуже багато відео від 18 лютого 2014 року, на якому зафіксовано мене біля офісу Партії регіонів. Якщо я скажу, що то не я, одяг стане доказом на користь слідства. Але ж я і так не відмовляюся від того, що на відео я, я розповідала у кількох інтерв’ю, що була тоді на Липській», - додала Чоновол.

Також Чорновол уточнила щодо нагородної зброї, яку в неї вилучили під час обшуку: «У мене дві одиниці нагородної зброї. Перша – це «Форд 9», маленький пістолет. Я була ним нагороджена одразу після Майдану. Я тоді часто їздила на фронт і добивалась того, щоб мати якусь зброю. Спершу, коли отримала «Форд», я засмутилась, бо це справді дуже маленький пістолет. Але пізніше я була вдячна, що отримала саме його: він компактний, можна покласти у сумку, взяти в машину. У багатьох ризикованих моментах в житті він був зі мною, але, на щастя, застосовувати не доводилося. Друга зброя – це мій військовий автомат «5-45». Це дуже важлива для мене річ, сакральна. Він добутий у бою».

Чорновол також зазначила, що їй повідомили про підозру у скоєнні злочинів за 8 статтями

Повну версію бесіди з Тетяною Чорновол читайте скоро на «Главкомі».

Нагадаємо, сьогодні, 10 квітня після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві.

Нагадаємо, сьогодні вранці Держбюро розслідувань проводило обшуки в будинку Чорновол. Обшуки проходили під Києвом у селі Гора Бориспільського району у справах Майдану. Підставою для обшуку стали події лютого 2014 року, коли був захоплений офіс Партії регіонів.

Зазначимо, йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.

Як повідомлялось, раніше Чорновол неодноразово штурмувала офіс ДБР і вимагала відставки його тодішнього очільника Романа Труби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: