У фракції Порошенка здали тести на коронавірус - хворих немає

У фракції Порошенка здали тести на коронавірус - хворих немає
Депутати фракції «Європейської Солідарності» здали тести на коронавірус

10 депутатів фракції «Європейської Солідарності» здали ПЛР-тести на коронавірусну інфекцію

Після повідомлення про випадки захворювання народних депутатів предстаники фракції «Європейської Солідарності» здали ПЛР-тести на коронавірусну інфекцію. Всі тести показали негативні результати.

Про це у відповідь на запит «Главкому» повідомила пресслужба партії.

Зокрема, тести ПЛР здали нардепи Михайло Бондар, Микола Величкович, Яна Зінкевич, Софія Федина, Микола Княжицький, Вікторія Сюмар, Володимир Ар’єв, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Артур Герасимов, а також лідер партії, п’ятий президент Петро Порошенко.

Раніше повідомлялося, що народні депутати, особливо ті, які сиділи близько інфікованих коронавірусом колег, масово здають аналізи на COVID-19. Однак не всім уже роблять тести.

Також депутати з різних фракцій обговорюють можливу відсутність під час позачергової сесії Верховної Ради осіб, які можуть потрапити у зону ризику – тих, які старші 60-ти років.

На даний момент близько двох сотень народних депутатів здали експрес-тести. Також такі тести вже здали всі міністри та керівники офісу президента і сам Володимир Зеленський.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Шахов, який перебуває в Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом, сьогодні, 24 березня, розповів про стан здоров’я своїх колег у лікарні – Сергія Вельможного і Олександра Лукашова.

Сьогодні, 24 березня,  народний депутат Сергій Рудик втрапив до лікарні з діагнозом коронавірус. Рудик - вже п'ятий народний депутат, якому діагностували коронавірус. 23 березня повідомляли про виявлену у нардепа-«слуги» Руслана Горбенка коронавірусну інфекцію.

За даними МОЗ, в Україні станом на 13.00. 24 березня зафіксовано 97 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: