Депутат Шахов розповів про стан здоров’я своїх колег у лікарні

Депутат Шахов розповів про стан здоров’я своїх колег у лікарні
Народний депутат Сергій Шахов в Олександрівській лікарні Києва

Депутат закликав не панікувати

Народний депутат Сергій Шахов, який перебуває в Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом, сьогодні, 24 березня, розповів на своїй сторінці у соцмережі про стан свого здоров'я і самопочуття колег Сергія Вельможного і Олександра Лукашева, які також лікуються у цій лікарні. 

«Перебуваю в лікарні вже 11-ий день, почуваю себе нормально», – сказав депутат у Фейсбуці.

Сергій Шахов зазначив, що температура у нього під вечір піднімається  до 38,5, п’є жарознижувальні препарати і багато води.

«Зараз Олександрівська лікарня переповнена, серед хворих є народні депутати Сергій Вельможний і Олександр Лукашев. В Лукашева невисока температура, а в Сергія Вельможного симптоми такі самі, як були у мене на 6-7 день захворювання – сильний головний біль, підвищена температура, запаморочення, біль в очах, ломота в тілі», – розповів нардеп.

Шахов закликав не панікувати, коронавірус - це не холера і не тиф. "Ми живемо у XXI столітті, тому впевнений, що ліки будуть знайдені.  Але найкращі ліки – це коли ви спокійні і не панікуєте, коли себе самі заспокоюєте, навіть молитвою. Зараз саме такий час, коли молитва допомагає. Я читаю «Отче наш», «Богородице Діво», 90-й псалом.Це допомоагає і заспокоює", - сказав Шахов.

Депутат побажав кожному, хто захворів, вилікуватися.

Нагадаємо, 21 березня Сергію Шахову зробили рентген, який показав пневмонію. Він перебуває в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні.18 березня стало відомо, що нардеп Шахов заразився коронавірусом.  У той самий день були встановлені 50 осіб, які контактували з Шаховим. Члени комітету Ради з екології самоізолювались.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: