У Херсоні окупанти захопили та розграбували магазини побутової техніки

У Херсоні окупанти захопили та розграбували магазини побутової техніки
Відомо про випадки на Херсонщині, коли вороги забирали в мирних мешканців мисливські рушниці та інше майно
фото з відкритих джерел

Рашисти крадуть автомобілі місцевих жителів та сількогосподарські машини

У Херсоні самопроголошена «влада» та військові РФ захопили два магазини з продажу побутової техніки, у населених пунктах області ворог обкрадає будинки, відбирає транспорт у населення. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

«З середини квітня військовослужбовці РФ спільно з представниками окупаційної влади незаконно захопили в центрі Херсона та у мікрорайоні Таврійський приміщення двох магазинів з продажу побутової техніки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники встановили контроль над приміщеннями та привласнили всі товаро-матеріальні цінності, які перебували в магазинах. Встановлюється сума завданих матеріальних збитків.

У Херсоні, Скадовську, селах Мирне, Новопетрівка та Кочубеївка російські військові викрали автомобілі місцевих жителів, трактор, обікрали будинки, забравши мисливські рушниці та майно.

Поліцейські ретельно збирають доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів в Херсоні та області для притягнення злочинців до відповідальності, запевняють у поліції.

Ситуація в області
За минулу добу поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії РФ на території Херсонської області. Серед них: колабораційна діяльність, викрадення людей, обстріли населених пунктів з жертвами серед мирних жителів, викрадення окупантами цивільного автотранспорту, пожежі на полях внаслідок влучання снарядів.

Нагадаємо, тим часом ЗСУ знищили понад 50 рашистів та їхні гаубиці на півдні України.

Як відомо, триває 154-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. На Донбасі тривають бої. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: