Херсонська ОВА повідомила, у якому стані Антонівській міст після обстрілу

Херсонська ОВА повідомила, у якому стані Антонівській міст після обстрілу
фото ілюстративне

ЗСУ зруйнували логістичні й транспортні шляхи окупантів

Після обстрілу Антонівського мосту у Херсонській області пересуватися ним неможливо, хоча він і не зруйнований. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій.

«Вночі ЗСУ нанесли високоточні удари по Антонівському мосту в Херсоні. Міст не зруйновано, але через завдані руйнування ним пересуватися неможливо. Цим самим ЗСУ зруйнували логістичні й транспортні шляхи окупантів. Після нашої перемоги ми обов’язково відновимо транспортне сполучення мостом. Що точно не підлягає відновленню – фантазії окупантів та місцевих колаборантів про «руській Херсон», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні гауляйтер Кирило Стремоусов заявив, що залізничний міст через Дніпро на Херсонщині теж отримав пошкодження під час нічної атаки Збройних сил України.

Як повідомлялося, у вівторок, 26 липня, в тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Жителі Херсона повідомляли, що чули вибухи в районі Антонівського мосту. Після вибухів у місті було чути звуки пострілів.

Російські загарбники підтвердили пошкодження Антонівського мосту під Херсоном, по якому вночі вдарили українські захисники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: