В окупованому Херсоні вибухнула автівка

 В окупованому Херсоні вибухнула автівка
Деталі вибуху з'ясовуються
фото: Мост Херсон

Повідомляється, що пораненого нібито доставили у лікарню імені Тропіних

В тимчасово окупованому Херсоні на проспекті Адмірала Сенявіна стався вибух. Місцеві ЗМІ повідомляють про можливий підрив автівки, в якій був колаборант. Про це повідомляє  видання «Мост».

«Вибухнула автівка в районі Вищого професійного комерційного училища. На місці події бачили медиків. Деталі вибуху з'ясовуються», – пишуть ЗМІ.

Місцеві видання зазначають, що в червні в результаті вибуху на тому ж проспекті отримав поранення херсонський «тюремник-колаборант Соболєв».

Тим часом місцеві Telegram-канали оприлюднили інформацію про підрив машини окупаційної «ДПС», якою пересувався неназваний колаборант.

Повідомляється, що пораненого нібито доставили у лікарню імені Тропіних.

Нагадаємо, сьогодні гауляйтер Кирило Стремоусів заявив, що залізничний міст через Дніпро на Херсонщині теж отримав пошкодження під час нічної атаки Збройних сил України.

Як повідомлялося, у вівторок, 26 липня, в тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Жителі Херсона повідомляли, що чули вибухи в районі Антонівського мосту. Після вибухів у місті було чути звуки пострілів.

Російські загарбники підтвердили пошкодження Антонівського мосту під Херсоном, по якому вночі вдарили українські захисники.

Декілька джерел підтвердили «Главкому», що Антонівський міст, що з’єднує окупований Херсон із лівобережжям, зокрема, з Олешками та Голою Пристанню, станом на ранок 27 липня непридатний для користування.

Читайте також: Мер прифронтового Слов’янська: Готуємось до гіршого варіанту. Він не за горами

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: