У Києві другокласник залякав школярів та вчителів, – ЗМІ

У Києві другокласник залякав школярів та вчителів, – ЗМІ

Через агресивну поведінку другокласника у школі від початку навчального року поліція відкрила 12 кримінальних проваджень

У школі №247 Деснянського району Києва восьмирічний А. півтора року тероризує школярів та вчителів, через що поліція вже відкрила 12 проваджень.

Про це пише ТСН.

21 листопада до школи викликали правоохорнців через те, що хлопчик побив 8 учнів. Видання зазначає, що 22 листопада на уроки не прийшов цілий клас. Таким чином, батьки учнів 2-Б класу бойкотували проти хулігана. Вони заявляють, що хлопець поводиться агресивно та б’ється.

За словами матері одного з учнів, хлопець – дуже агресивний і кожного дня систематично тероризує, завдає тілесні ушкодження учням, вчителям класу і навіть керівництву школи.

«Через день до нас поліція приїжджає до школи, тому що цей хлопчик усіх лупцює і зриває уроки. Як доказ є всі відео та фото. Ми навіть у класі встановили відеоспостереження, але це все одно ніяк його не зупиняє. Є відео, на якому Артур лупцює вчительку, яка собою прикриває дітей. Він там замахувався і ногами бив її по руках. Вона зараз досі вся в синцях ходить», – розповідає мама одного з учнів Наталя Кулачок.

Хлопчик – напівсирота, у нього померла мама і його виховують батько та бабуся. За інформацією ЗМІ, родина твердить, що на них наговорюють і все це неправда.

Батьки інших учнів кажуть, що зверталися до керівництва школи, Управління освіти Деснянського району, районного сектору ювенальної превенції в Деснянському районі, проте ніхто не може нічого зробити, тому що без дозволу батька на неповнолітню дитину вони ніяк не можуть вплинути, а батько його не надає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: