У міськраді Львова спростували інформацію про підвищення вартості проїзду

У міськраді Львова спростували інформацію про підвищення вартості проїзду
Маршрутка у Львові
Фото: varianty.lviv.ua

Міськрада Львова не давала погоджень на збільшення тарифу

Міська рада Львова спростувала інформацію про підвищення вартості проїзду в маршрутках до 8 грн - міськрада погоджень на збільшення тарифу не давала.

Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий, йдеться на сайті відомства.

За його словами, управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують припиненням усього транспорту.

«Міська рада погоджень на збільшення тарифу не давала. Про підвищення тарифу на проїзд в автомобільному транспорті у Львові не йдеться. Управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують припиненням усього транспорту. На сьогодні місто купляє автобуси, збільшує частку перевезень комунальним транспортом. Тариф 5 гривень. Про підвищення не йдеться. Коли буде інша позиція міста, про це повідомимо. Інші повідомлення прошу вважати провокаціями», - заявив Білий.

Як повідомлялося, управління транспорту Львівської міськради опублікувало на сайті оголошення, що тариф на проїзд у маршрутках буде підвищено до 8 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: