У Раду внесли закон, що дозволить чиновникам не світити у деклараціях позашлюбних дітей

У Раду внесли закон, що дозволить чиновникам не світити у деклараціях позашлюбних дітей

Майже три десятки депутатів п'ять днів тому зареєстрували законопроєкт, який дозволить чиновникам приховувати позашлюбних дітей

Шабунін зазначив, що ціль законопроєкту – дозволити не декларувати майно неповнолітніх дітей, які не живуть з батьками-декларантами

Група нардепів внесла на розгляд Верховної Ради законопроєкт, мета якого дозволити чиновникам не показувати в деклараціях позашлюбних дітей.

Про це повідомив керівник «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін у блозі на «Українській правді».

«Розкажу вам про пріоритети нашої політичної еліти під час епідемії. 28 депутатів (серед яких віце-спікер та кілька голів комітетів) п'ять днів тому зареєстрували законопроєкт. Його одразу почали пхати в порядок денний позачергової сесії», - пише Шабунін.

Антикорупціонер зазначив, що головна ціль законопроєкту – дозволити не декларувати майно неповнолітніх дітей, які не живуть з батьками-декларантами.

«І справа тут навіть не в корупції, а в «небажанні когось з авторів засвітити в декларації позашлюбних дітей», - підкреслює Шабунін.

«А щоб не ганьбитися тільки цією нормою, її заховали серед інших змін, які не є такими нагальними, щоб під час епідемії їх вносити в порядок денний Верховної Ради», - резюмує керівник «Центру протидії корупції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: