У Росії зливою розмило дорогу, побудовану до чемпіонату світу з футболу

У Росії зливою розмило дорогу, побудовану до чемпіонату світу з футболу

На будівельні роботи було виділено понад 786 мільйонів рублів

У Нижньому Новгороді зливою розмило дорогу, яку побудували до чемпіонату світу з футболу 2018 року. Про це повідомили в групі «Типовий Нижній Новгород» у «ВКонтакте» пише «Дождь».

 У коментарях до посту уточнили, що це дорога вздовж Волзької набережної. Зруйнована частина знаходиться навпроти ресторану «Соляна Біржа».

Згідно з даними на сайті держзакупівель, замовником будівництва виступило ЦКУ «Головне управління автомобільних доріг». На роботи було виділено понад 786 мільйонів рублів. Контракт уклали з компанією «Управління Будівництва-620».

Заступник голови адміністрації Нижнього Новгорода Олександр Герасименко сказав «Коммерсанту», що претензій до підрядника немає. Він пояснив, що в цьому місці виходить водоскид, який приймає воду з знаходиться поруч житлового комплексу «Сьоме небо». За словами Герасименка, приймальний лоток не впорався з об'ємом води, і вона розмила печаних підставу набережній.

Чиновник зазначив, що з міського бюджету будуть виділені кошти на будівництво додаткового зливового колодязя. Відновлювальні роботи розпочнуться вже 10 липня.

Нагадаємо, ФІФА не допускає незалежних спостерігачів WADA до допінг-проб учасників Чемпіонату світу з футболу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: