Український боксер Гвоздик нокаутував американця Бейкера

Український боксер Гвоздик нокаутував американця Бейкера

Це вже чотирнадцята перемога 30-річного українського спортсмена

Український боксер Олександр Гвоздик здобув перемогу в бою з американцем Крейгом Бейкером.

B кінці шостого раунду Бейкер пропустив серію ударів, яка закінчилася правим боковим. Рефері зупинив поєдинок і віддав українцеві перемогу технічним нокаутом.

Це вже чотирнадцята перемога 30-річного українського спортсмена. 33-річний Бейкер має в своєму арсеналі 17 перемог і одну поразку.

Бій проходив в американському місті Лінкольн (штат Небраска).

Нагадаємо, Олександр Гвоздик зараз на підході до свого піку – він об'єктивно входить до трійки найсильніших українських боксерів разом із Василем Ломаченком та Олександром Усиком. Але, якщо перші двоє вже стали чемпіонами світу, то бронзовий призер Олімпіади-2012 перебуває за крок до титульного бою.

Гвоздик разом із Ломаченком та Усиком після Олімпіади-2012 виступав у Всесвітній серії боксу за «Українських отаманів». Як і його друзі, він після блискуче проведеного там сезону перейшов у професіонали, де дебютував у квітні 2014 року.

Харків'янин, як і Ломаченко, має контракт із однією із найвпливовіших у світу - промоутерською компанією Top Rank. Але, якщо злет дворазового олімпійського чемпіона був стрімким, то Гвоздика ведуть до титульного бою обережніше.

На топ-суперників Гвоздик вийшов лише минулого року та з тих пір здолав чотирьох надзвичайно небезпечних боксерів, двоє з яких билися із росіянином Сергієм Ковальовим за чемпіонський титул.

У квітні 2016-го року українець нокаутував у другому раунді француза Наджіба Мохамедді, а у листопаді того ж року виграв технічним нокаутом у Ісаака Чілемби з ПАР, примусивши його відмовитися від подальшого продовження бою після 7-го раунду.

Крім цього, Гвоздик достроково переміг американця Томі Карпенсі та кубинця Юнієскі Гонсалеса. У поєдинку з останнім українець додав до здобутого раніше титулу NABF вакантний пояс WBO NABO – та став чемпіоном Північної Америки за ще однією версією. Завдяки своїм успіхам у рейтингу WBC він займає високу другу позицію. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: