Уряд призначив нового члена правління «Укрзалізниці»

Уряд призначив нового члена правління «Укрзалізниці»
40-річний Роман Веприцький – екс-голова Південно-західної залізниці

Веприцький приділятиме увагу напрямку вантажних перевезень і буде відповідальним за вертикаль вантажних операцій

Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків члена правління акціонерного товариства «Українська залізниця» на директора з інфраструктури «Укрзалізниці» Романа Веприцького.

Відповідне розпорядження від 15 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку члена правління акціонерного товариства «Українська залізниця», виконання обов’язків члена правління зазначеного товариства на директора з інфраструктури акціонерного товариства Українська залізниця Веприцького Романа Сергійовича», - йдеться у документі.

В «Укрзалізниці» зазначили, що Веприцький приділятиме увагу напрямку вантажних перевезень і буде відповідальним за вертикаль вантажних операцій.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 15 квітня схвалив пропозицію наглядової ради «Укрзалізниці» звільнити Желька Марчека від виконання обов'язків голови правління та призначити Івана Юрика новим виконуючим обов'язки голови правління компанії.

Іван Юрик виконуватиме обов’язки очільника «Укрзалізниці» до завершення конкурсу на посаду голови правління Компанії, який наразі триває, та призначення в установленому порядку постійного голови правління державного перевізника.

40-річний Роман Веприцький – екс-голова Південно-західної залізниці. Трудову діяльність розпочав у 1997 році у Харківській обласній службі пошуку. У 2007 році заснував колегію адвокатів Києва, а через рік став радником голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і приступністю.

У декларації за 2018 рік має 5 мільйонів готівкою, два будинки по чотири сотні метрів, квартиру, два джипи і колекцію з 4000 фігурок слонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: