В Австрії почалися детальні переговори щодо умов формування коаліції

В Австрії почалися детальні переговори щодо умов формування коаліції
Очільник Народної партії Себастьян Курц

Створення умов для скорочення податків є основним питанням сьогоднішніх переговорів

В понеділок, 30 жовтня, в Австрії представники Народної партії і Партії свободи почали детальні переговори щодо умов формування коаліції.

На даному етапі головним питанням, навколо якого ведуть дискусії, є проблематика знаходження основних джерел для скорочення державних видатків, що тим самим дозволить провести реформу для зменшення податкового навантаження. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Обидві партії протягом передвиборчої кампанії обіцяли провести скорочення податків. Головною основою для цього розглядають зменшення державних витрат в різних сферах, в тому числі в соціальному забезпеченні. Як наслідок оцінка державних фінансів стане головним предметом переговорів в понеділок.

Цікаво, що, за словами заступника керівника Партії свободи Норберта Хоффера, поки що двом політсилам майбутньої коаліції не вдалося знайти сфери, де можна було б провести скорочення державних витрат.

У вівторок, 31 жовтня, мають стартувати переговори у 20 окремих групах, які будуть займатися відповідними напрямками роботи майбутнього уряду. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: