В БПП хочуть, щоб міністр Данилюк відзвітував перед коаліцією

В БПП хочуть, щоб міністр Данилюк відзвітував перед коаліцією
Олександр Данилюк та Володимир Гройсман
Фото: Главком

У фракції БПП виникли питання про те, як фінансуються Фонди і що зроблено Мінфіном

Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко висловила думку, що міністр фінансів Олександр Данилюк повинен виступити перед коаліцією.

Про це вона заявила в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112»

«Ми б хотіли для початку запросити Данилюка до себе на фракцію і почути від нього звіт, що зроблено Міністерством фінансів для того, щоб доотримати доходи, що означає його заява про непідняття мінімальної заробітної платні, як фінансується Фонд соціального розвитку, як фінансується Фонд регіонального розвитку, адже у нас пройшло близько 700 нових об’єднаних територіальних громад, чи будуть виділятися кошти, що зробило Міністерство фінансів для того, щоб закумулювати кошти, щоб запрацювало Національне бюро здоров’я, яке має виплачувати сімейним лікарям після укладених угод з пацієнтами», - сказала вона. 

«Перед тим, як звітуватися перед «Великою сімкою» дуже хотілося б, щоб міністр фінансів Данилюк прозвітував перед коаліцією, яка висувала і несе таку саму відповідальність. Тому швидше було б прийти у відповідний комітет, чи у бюджетний, чи у податковий, чи фінансів, і, як мінімум, проговорити це питання з фракцією. Дуже хочеться почути пана Данилюка на фракції», - додала Ірина Луценко. 

Нагадаємо, міністр фінансів Олександр Данилюк написав листа послам G7 з наміром, як було зазначено, уникнути двозначності і маніпуляцій у його конфлікті з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Як повідомлялося, сварка Данилюка і Гройсмана через призначення заступника сталася ще на засіданні Кабміну 23 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: