В Ічні поліція спіймала трьох мародерів: відео

В Ічні поліція спіймала трьох мародерів: відео
В Ічні спіймали трьох мародерів і шукають четвертого
Фото: depo.ua

Поліція і волонтери патрулюють напівспустошені вулиці Ічні, виловлюючи мародерів

У місті Ічня, яке постраждало внаслідок вибухів на складі боєприпасів №6, розташованому неподалік, затримали трьох людей, підозрюваних у мародерстві в покинутих після евакуації населення будинках.

При собі підозрювані мали щипці для заліза, а також різні металічні предмети побуту. Крім того, в одного з чоловіків знайшли амфетаміни.

Всі троє чоловіків раніше мали проблеми з законом. Причину свого прибуття до Ічні пояснюють бажанням пошукати в лісах біля військового складу залишків снарядів, можливо для того, щоб здати їх на металобрухт.

Підозрюваних затримала міліція, але через якийсь час відпустила їх, склавши протокол і вилучивши автомобіль, на якому пересувалися чоловіки.

Крім того, за даними місцевих волонтерів, у Ічні працює ще принаймні один мародер. Сховок речей, викрадених цією людиною, знайшли, проте самого мародера шукають.

Підозрюють, що це хтось із місцевих мешканців.

Як відомо, президент Петро Порошенко у зв’язку з ситуацією на 6-му арсеналі на Чернігівщині закликав Міністерства оборони та закордонних справ звернутися до Північно-Атлантичного Альянсу за допомогою для «реформування системи безпечного збереження боєприпасів».

СБУ вважає, що пожежа на арсеналі сталася внаслідок диверсії.

Нагадаємо, у Чернігівській області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Закрито повітряний простір у радіусі 20 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

За фактами вибухів на Чернігівщині військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: