Вибухи на Чернігівщині: прокуратура відкрила кримінальне провадження

Вибухи на Чернігівщині: прокуратура відкрила кримінальне провадження

«На місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Центрального регіону», - заявили в прокуратурі

За фактами вибухів на Чернігівщині військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«На місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Центрального регіону», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що досудове розслідування доручено слідчому відділу Управління СБУ в Чернігівській області. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.

Нагадаємо, у Чернігівської області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Як повідомляють жителі Ніжина і Прилук, вони чують вибухи зі складів.

Начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко прибув у район пожежі та вибухів на території 6-го арсеналу Міноборони.

Для локалізації надзвичайної ситуації, як повідомили у Міноборони, залучено 1 штатний пожежний танк ГПМ-54, ще 4 пожежних танки заплановано найближчим часом доставити на місце вибухів. Також працює 1 автоцистерна на базі автомобіля КАМАЗ і дві автоцистерни на базі автомобіля МАЗ.

Президент Петро Порошенко скликав силовиків для доповіді в зв'язку з вибухами на арсеналі на Чернігівщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: