В комісії з питань держслужби прогнозують тиск при обранні голови Київської ОДА

В комісії з питань держслужби прогнозують тиск при обранні голови Київської ОДА
Ігор Коліушко

Коліушко запевняє, що конкурсна комісія ігноруватиме тиск

Відомий юрист, член Комісії з питань вищого корпусу державної служби Ігор Коліушко прогнозує політичний тиск при обранні голови Київської облдержадміністрації. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Там (під час конкурсу. – Ред.) буде нова проблема – тиск політичних сил. Деякі місцеві ради взагалі приймали ультимативні рішення, мовляв, якщо на конкурсі буде обрано іншу кандидатуру (не ту, яку вони підтримують), їй просто не підкорятимуться», - розповів Коліушко, зазначивши, що «це буде новий виклик».

Але, за його словами, у комісії є простий алгоритм відбору кандидата на крісло голови ОДА. «Навіть якщо ми захочемо йому (тиску. – Ред.) піддатися, це важко буде зробити», - запевнив Коліушко.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

За підсумками двох етапів відбіркового конкурсу на посаду голови Київської ОДА визначилися чотири конкурсанти. За крісло глави київської ОДА поборються Микола Бабенко, Олександр Горган, Дмитро Воронін і Наталя Баласинович. Тепер на претендентів чекає третій етап – співбесіда, яка відбудеться сьогодні увечері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: