Визначилися чотири претенденти на крісло голови Київської ОДА

Визначилися чотири претенденти на крісло голови Київської ОДА

На четвірку кандидатів-фіналістів чекає співбесіда сьогодні увечері

За підсумками двох етапів відбіркового конкурсу на посаду голови Київської облдержадміністрації визначилися чотири конкурсанти. За крісло глави київської ОДА поборються Микола Бабенко, Олександр Горган, Дмитро Воронін і Наталя Баласинович. Про це KV стало відомо з власних джерел.

Два перших етапи проходження конкурсу – тестування і виконання ситуаційного завдання – відбулися 10 жовтня.

Тепер на претендентів чекає третій етап – співбесіда. Його початок призначено на сьогодні на 17:30.
Четвірка кандидатів-фіналістів виглядає так:

  • Микола Бабенко – екс-глава (лютий 2014-го – листопад 2015 рр.) Київської обласної ради;
  • Олександр Горган – чинний глава Вишгородській РДА (з 31 березня 2015 року);
  • Дмитро Воронін – чинний глава Бориспільської РДА (з 25 березня 2015 року);
  • Наталія Баласинович – глава Васильківської райради (з 2015 року). Вона – дружина головного аналітика мера Києва, ударівця Богдана Баласиновича.

Нагадаємо, в первинному списку претендентів було 19 осіб, серед яких – голова обласної організації «Батьківщини» Костянтин Бондарєв, голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смирнова і народний депутат Павло Різаненко, який зняв свою кандидатуру в день проведення першого етапу конкурсу.

20 вересня депутати Київської обласної ради більшістю голосів підтримали кандидатуру депутата від «Батьківщини» Костянтина Бондарєва на посаду голови Київської ОДА. Перший заступник Київської обладміністрації та депутат Київської обласної ради Лев Парцхаладзе назвав піаром це рішення облради.

Раніше «Главком» повідомляв, що Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Як відомо, 9 вересня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль у цьому злочині голови ОДА Мельничука, який терміново подав у відставку.

10 вересня на сайті президента України було опубліковано указ про звільнення Максима Мельничука з посади голови Київської обласної адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: