В окупованому Севастополі дітей прийняти в піонери і заспівали «Поверніть Сталіна»

В окупованому Севастополі дітей прийняти в піонери і заспівали «Поверніть Сталіна»

Севастополь, 16 грудня 2017 року

Фото: «Крим.Реалії»

Керівник севастопольських комуністів розповідав присутнім про «досягнення» Сталіна й Радянського Союзу

В тимчасово окупованому Севастополі з нагоди 138-го дня народження керівника СРСР часів Великого терору Йосипа Сталіна провели урочисті збори, учасники яких обговорили його діяльність і виконали пісню «Поверніть Сталіна».

Як повідомляє «Крим.Реалії», перед початком заходу учасникам показали документальний фільм про «досягнення сталінської епохи», звучали пісні 30-х - 50-х років.

Збори відкрив севастопольський комуніст і співак Сергій Курочкін, який зображав Сталіна. Він заявив присутнім, що після його смерті «на могилу насипають сміття, але потім все розгребуть, і почнуть нести квіти».

Керівник севастопольських комуністів Василь Пархоменко привітав присутніх і розповів про «досягнення» Сталіна й Радянського Союзу. За його словами, Сталін «прийняв країну в руїнах, втратив кохану дружину, сина, пережив зраду друзів, зміг проявити залізну волю й побудувати соціалізм».

Пархоменко також зазначив, що останнім часом до нього все частіше звертаються з побажаннями «повернути Сталіна та його тверду руку».

Комуністи вручили комсомольцям і піонерам спеціально виготовлені до зібрання прапори, прийняли кількох школярів до піонерів. Діти виголосили піонерську клятву радянських часів.

Після урочистої частини самодіяльні танцюристи й співаки дали концерт.

Як відомо, правозахисники не раз звертали увагу на воєнізований формат виховання дітей у анексованому Криму. Психологи відзначають тиск на свідомість дітей у сучасній освіті Росії.

Як повідомляв «Главком», невідомі 25 листопада викрали та розбили погруддя Йосипу Сталіну, встановлене у Запоріжжі біля будівлі місцевого обкому КПУ в 2010 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: