В Україну йде потепління: синоптики обіцяють до +15 у найближчі дні

В Україну йде потепління: синоптики обіцяють до +15 у найближчі дні
Останні дні березня будуть теплими 
Фото з відкритих джерел

На заході країни повітря в суботу прогріється до 15 градусів

У найближчі дві доби в Україні в більшості областей буде переважно без опадів, температура повітря поступово підвищуватиметься. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, у п’ятницю в Україні без опадів, лише в південних і південно-східних областях вночі, вранці мокрий сніг із дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-10 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу; вдень 5-10° тепла; в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Києві в п’ятницю без опадів. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 7-9° тепла.

У суботу, 27 березня, в Україні без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 7-12° тепла, в західних областях місцями 13-15°. У Києві в суботу без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 9-11° тепла.

Потепління в найближчі дні прогнозує і синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

«У суботу-неділю потепліє ще на кілька градусів, у понеділок стовпчики термометрів трохи осядуть вниз, проте загалом наступний тиждень разом із найчудовішим квітнем вже явно нас порадує притомними градусами, очікується до +12+16 градусів», – повідомила Наталка Діденко.

Раніше завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова розповіла, яким буде квітень в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: